Review: Cooler Master MasterPulse Over Ear
Productpagina @ Cooler Master


Met alles inmiddels van een ‘Master’ label voorzien was een nieuwe headset vanuit Cooler Master wel te verwachten. De MasterPulse die vandaag leren kennen is de eerste in die reeks en mag zich presenteren als de instapper van de nieuwe generatie. Dit model kent een 3.5mm analoge aansluiting, en USB en draadloze uitvoeringen zullen de komende tijd volgen. Opvallend is overigens de keuze om de MasterPulse naamgeving gelijk te houden met de in-ear setjes, wat een wat onnatuurlijke productnaam “MasterPulse Over Ear” tot gevolg heeft. Wel onmiskenbaar waar we het over hebben uiteraard. Opvallend is overigens ook dat we de laatste jaren flink wat headsets en Cooler Master producten hebben getest, maar de laatste (en enige) Cooler Master headset inmiddels meer dan twee jaar geleden is. Daarin ligt vermoedelijk ook de uitdaging voor Cooler Master, want met veel sterk concurrerende muizen en toetsenborden voelden ze in de audio tak aanzienlijk meer druk van buiten. Vandaag dus de beurt aan de nieuwe MasterPulse Over Ear om weer wat druk op de ketel te zetten.

De MasterPulse Over Ear is ruim verkrijgbaar tussen de 66 en 70 euro inclusief bezorgen, of nog een paar euro minder als je hem met een andere bestelling mee kan nemen. Één ding staat vast: dat is een drukbevolkt stukje van de markt.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”361975″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.