Cooler Master MasterPulse Pro review
Productpagina @ Cooler Master


Nee, je ziet niet dubbel, de review van vandaag gaat echt over een (iets) ander product dan een paar weken geleden. Waar vorige keer de Cooler Master MasterPulse op tafel lag is nu de ‘Pro’ variant aan de beurt. De Pro is een USB model met virtual 7.1 geluid, en uiteraard wat andere USB soundcard features, en wordt door Cooler Master boven de standaard variant gepositioneerd. Met de USB aansluiting is ditmaal natuurlijk ook voldoende prik aanwezig om wat RGB LEDs te voeden, en niet heel onverwacht vinden we die hier dan ook terug.

Wat adviesprijs betreft zit er drie tientjes tussen de MasterPulse en de MasterPulse Pro, 69,95 versus 99,95. De straatprijs van de Pro ligt op dit moment ca een tientje lager, de standaard variant is nu zelfs voor 54,95 te vinden wat het onderlinge verschil aanzienlijk maakt. Omdat prijzen schommelen kan ik dat maar beperkt meewegen.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.