Review: Cooler Master Silencio 352 (Hoogglans versie)

367,452

pricewatch: Cooler Master Silencio 352Met een prijs van ca 50 euro lijkt deze case veelbelevond, geluidsdemping, een strak uiterlijk, Cooler Master kwaliteit, en vooral: een echte mATX case, in plaats van een ATX case. Voor eenvoudige systemen zijn ATX borden overbodig, echter de meeste cases zijn behoorlijk groot om deze wel kwijt te kunnen. Deze Silencio 352 is echter een keurig klein kastje, welke alsnog meer dan voldoende inbouwmogelijkheden heeft. Degelijke pure mATX cases zijn vrij zeldzaam en vaak prijzig (Bijv. de bloedmooie Corsair 350D, maar voor wat verder een budget pc zou worden leek mij dat wat te gek), en de Silencio 352 lijkt een mooie aanvulling in het mATX-case-voor-een-normaal-bedrag segment. Gezien mijn huidige home-server draait in een Silencio 550, en ik daar erg blij mee ben, lag het voor de hand om deze case eens te kopen.

Belangrijk punt: Zoals je in de specificaties ziet zijn er 2 SKU codes voor dit product, de SIL-352-KKN1, en de SIL-352M-KKN1. De meeste shops voeren op dit moment nog enkel de M versie, oftewel de MAT zwart afgewerkte voorkant. Ik kan het niet met 100% zekerheid zeggen, maar het lijkt er op dat de matte versie de hoogglans versie volledig vervangt, gezien hoogglans momenteel lastiger te krijgen is. Deze review betreft echter de hoogglans versie, als de case je bevalt, maar het glanzende je er van doet afzien, er is dus een matte variant eenvoudig en ruim verkrijgbaar.

Gezien ik in de avond met de case begon, en hem in de morgen had af gemaakt, zal je wat verschillen tussen de kleuren en belichting van de foto’s zien, echter vind ik de zichtbare verschillen eigenlijk ook wel leuk om te zien.

600,774

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.