Cooler Master stelt op CES 2024 drie designer computers tentoon


Cooler Master heeft op CES 2024 een aantal gave designs laten zien waarvan je denkt dat het een custom mod is, maar die ze als kant-en-klare systemen willen aanbieden. Enkelen hiervan, zoals de Sneaker X en de Shark, zijn al een tijdje bekend onder de Cooler Master fans, maar dit jaar komen er wat nieuwe opties bij waaronder er een nieuwe variant van de SneakerX.

Deze Sneaker X Bounce heeft een hele andere uitstraling dan de vorige Sneaker X, deze heeft kenmerken van een konijn en de oren dienen hierbij als draadloze speakers die direct de audio van je computer afspelen en het design moet een soort street-art gevoel opwekken. De Sneaker X Bounce wordt uitgerust met een Intel Core i7-13700k, Nvidia RTX 4080 16 Gb, 32 GB DDR5 5600Mhz en 2 TB m.2 SSD de koeling voor de processor komt vanuit een Masterliquid PL360 Flux.

De al wat langer bekende maar niet beschikbare SHARK X werd ook weer tentoongesteld op CES 2024. Cooler Master heeft wel voor het evenement de specificaties verbeterd, maar de beschikbaarheid voor deze computer is verder nog onbekend. De SHARK X is nu uitgerust met de Intel Core i7-14700KF, RTX 4070 Ti, 32 GB DDR5 5600-MHz en 1 TB M.2 SSD.

Ook werd de originele SNEAKER X weer tentoongesteld. Met zijn gave artwork was dit, ondanks hij al een tijdje beschikbaar is, alsnog een echte eye-catcher. De SNEAKER X heeft ook echter een upgrade ontvangen in de specificaties, deze is nu uitgerust met de nieuwste Core Ultra i9 bijvoorbeeld.Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?