Cooler Master toont limited edition producten ter ere van 30 jarig bestaan


Cooler Master heeft tijdens een evenement een aantal producten aangekondigd om het 30 jarig bestaan van het merk te vieren. Het gaat om producten welke in beperkte oplage verkrijgbaar zullen komen, en daarbij met een iets opvallender uiterlijk uitgebracht worden. We bespreken de 30th Anniversary Editions van Cooler Master hier kort.

De V Platinum 1300 30th Anniversary Edition is een 1300W voeding met 80 Plus Platinum Efficiency certificering. De voeding is naast volledig modulair ook voorzien van 100% Japanse capacitors, een hardware based single of multi rail switch en een werkingstemperatuur van zo’n 50℃. Cooler Master noemt helaas nog geen prijs voor de V Platinum 1300-voeding.

Nieuw is de Hybrid 1 bureaustoel. Deze stoel combineert volgens Cooler Master het comfort van een kantoorstoel met het uiterlijk van een gamingstoel. Veel details maakt Cooler Master nog niet bekend, al zal de adviesprijs wel rond de €500 gaan liggen.


Op het moment van schrijven heeft Cooler Master helaas nog geen high-res afbeeldingen beschikbaar

Een van Cooler Masters bekendste behuizingen is toch wel de Cosmos C700M, welke ook als 30th Anniversary Edition uitgebracht zal worden. Nieuw is het zogenaamd kameleon kleureffect, een aluminium moederbord-tray en andere kleine features aan het uiterlijk. Op het moment kost de standaard versie van de C700M zo’n €500, de Anniversary Edition zal hier ongetwijfeld iets boven gaan zitten, al dan niet voor een paar honderd euro meer.


Op het moment van schrijven heeft Cooler Master helaas nog geen high-res afbeeldingen beschikbaar

Verdere producten welke je ook kan verwachten zijn:
– Mobius Fan 30th Anniversary Edition.
– MA824 30th Anniversary Edition.
– PL360 Flux 30th Anniversary Edition.
– Ergostand 30th Anniversary Edition.
– MK721 30th Anniversary Edition.
– MM712 30th Anniversary Edition.
– SH711 30th Anniversary Edition.
– MP511 30th Anniversary Edition.
– GD120 30th Anniversary Edition.
– GM27-FQS ARGB30th Anniversary Edition.

Cooler Master noemt voor de meeste producten helaas nog geen prijzen, al zullen deze waarschijnlijk wel iets boven de originele MSRP liggen. Hoe groot de oplages zullen zijn is ook nog niet benoemd.Bronnen: Cooler Master

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.