Corsair 2500X Review


Corsair heeft vandaag een nieuwe case uitgebracht, de 2500X. De 2500X is een mATX, dual-chamber kast met een focus op strakke visuals, een top bouwkwaliteit met overwegend metalen details, plus wat moderne opties zoals de optie om back-connector moederborden te gebruiken of houten panelen toe te voegen. Wat mag je precies van deze kast verwachten, hoe presteert hij, en is hij de moeite waard? Dat vertelt Nada je in deze video:

Meer Techtesters? Je vindt ons op:
Techtesters YouTube
Techtesters Patreon
Techtesters op Instagram
Nada op Twitter
Stephan op Twitter

Onze productlinks (bijvoorbeeld Amazon of Bol links) betreffen soms affiliate links. Dat houdt in dat wij een kleine commissie krijgen op elke aankoop die jij doet, zonder dat het jou ook maar een cent meer kost. Wij linken enkel naar betrouwbare webshops waar wij zelf veelvuldig positieve ervaringen mee hebben.Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.