Corsair biedt nieuwe pc builder om je eigen systeem samen te stellen


Corsair heeft een nieuwe tool gemaakt om een eigen systeem samen te stellen, waarbij ook de compatibiliteit van je nieuwe systeem verzekerd wordt. Naast eigen producten biedt de configurator ook hardware van vrijwel alle andere fabrikanten op de markt, al kan je deze uiteraard niet bij Corsair zelf bestellen. Corsair heeft hier de volgende aankondiging over gedaan:

Corsair heeft een krachtige nieuwe tool aangekondigd om gamers te helpen bij het ontwerpen van hun volgende pc of upgrade, op maat gemaakte gemaakt voor hun behoeften: Corsair PC Builder. De Corsair PC Builder combineert een uitgebreide compatibiliteitsdatabase met pc-onderdelen met deskundige hardware-inzichten en bouwtips en is een onschatbare hulpbron bij het onderzoeken en configureren van een nieuwe pc-build.

De Corsair PC Builder stelt de checklist voor uw componenten samen met uw pc-gamingbehoeften, gebruikmakend van een database met de volledige specificaties van duizenden momenteel verkochte pc-componenten. Gebruikers hoeven alleen hun gekozen Intel®- of AMD®-processor, grafische kaart en moederbord te specificeren, en de Corsair PC Builder biedt een uitgebreide onderdelenlijst van bekroonde Corsair-componenten, allemaal gegarandeerd voor compatibiliteit met het door u gewenste systeem. PC Builder zorgt er ook voor dat alle onderdelen in de door u gekozen behuizing passen, of het nu een Corsair-behuizing of een derde partij is. Het resultaat is een zorgvuldig samengesteld winkelwagentje, gevuld met precies wat je nodig hebt om de optimale pc te bouwen om je favoriete games te spelen.

De Corsair PC Builder is veel meer dan alleen een controle van de compatibiliteit van onderdelen. Te veel uitgeven op de ene plek kan zonde zijn, maar tekortschieten op een andere plek kan je hele systeem in de weg zitten. Door geselecteerde onderdelen te optimaliseren voor uw individuele build, zorgt de Corsair PC Builder ervoor dat u niet te veel geld uitgeeft aan geheugen dat uw CPU niet kan gebruiken of een PSU kiest die uw systeem niet ondersteunt tijdens intensief gamen. Bovendien biedt de tool waardevolle inzichten over het pc-bouwproces en nuttige informatie over de door jou gekozen componenten van de Corsair DIY-experts. Gebruikers kunnen gemakkelijk vergelijkbare producten, beschikbaarheid en prijsinformatie rechtstreeks vanaf de site vergelijken.

Om de Corsair PC Builder zelf uit te proberen, volg deze link.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.