Corsair brengt de KATAR ELITE draadloze muis uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Corsair heeft zijn lichtste draadloze gamingmuis tot nu toe aangekondigd: de KATAR ELITE WIRELESS. Met een gewicht van 69 gram biedt de KATAR ELITE WIRELESS behendige prestaties zonder kabels, in een compact ontwerp dat perfect is voor diegenen die spelen met klauw- en vingertopgrepen. De KATAR ELITE WIRELESS is uitgerust met de geavanceerde technologie van eersteklas gamingmuizen en levert supersnelle bewegingen die passen bij zijn supersnelle draadloze prestaties.

De KATAR ELITE WIRELESS is ontworpen om extreem licht en wendbaar te zijn met behoud van een klassiek, comfortabel gamingmuisontwerp. Met een gewicht van 69 g heeft deze muis een uitzonderlijk licht, compact frame dat speciaal geschikt is voor klauw- en vingertopgrepen, waardoor spelers snelle bewegingen kunnen maken.

De KATAR ELITE WIRELESS biedt zowel sub-1ms SLIPSTREAM WIRELESS als Bluetooth®-verbindingen. Uitgerust met een batterijduur van maximaal 110 uur op een enkele lading met Bluetooth, en 60 uur wanneer verbonden met SLIPSTREAM WIRELESS, kunnen gamers ononderbroken spelen volledig ongebonden door kabels. De primaire knoppen van Corsair QUICKSTRIKE zijn veerbelast zodat er geen loze ruimte is tussen de linker- en rechterknop en hun mechanische schakelaars van OMRON met 60 miljoen klikken, voor waanzinnig responsieve invoer. Dankzij 2.000 Hz hyperpolling registreert en verzendt de KATAR ELITE WIRELESS acties erg snel.

De Corsair iCUE-software stelt je in staat om de KATAR ELITE WIRELESS nauwkeurig af te stemmen op je exacte specificaties en superieure controle binnen handbereik te brengen. Het logo met RGB-achtergrondverlichting kan worden aangepast en gesynchroniseerd met je hele installatie, en de zes knoppen van de muis zijn programmeerbaar met macro’s en snelkoppelingen die het afspelen optimaliseren en het werk versnellen. Met ingebouwde profielopslag kunt je je aangepaste verlichtings-, macro- en DPI-instellingen meenemen.

Prijzen en beschikbaarheid
De Corsair KATAR ELITE WIRELESS Gaming Mouse is direct verkrijgbaar met een adviesprijs van $80 USD. Een prijs in euro is nog niet bekend.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.