CORSAIR brengt de XENEON 27QHD240 OLED gamingmonitor uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR heeft recent de gloednieuwe CORSAIR XENEON 27QHD240 OLED gamingmonitor gelanceerd en deze is direct verkrijgbaar. Met een geavanceerd OLED-paneel van LG Display biedt de XENEON 27 OLED de geweldige beeldkwaliteit, diep zwart en snelle responstijd die OLED zo geliefd maken, nu op het populaire 27-inch monitorformaat. Deze monitor combineert verbluffende beeldkwaliteit met een verversingssnelheid van 240Hz, zodat je alles wat je PC te bieden heeft in volle glorie kunt ervaren.

De XENEON 27 OLED is ontwikkeld als onderdeel van de nauwe samenwerking tussen CORSAIR en LG Display en maakt gebruik van LG’s Micro Lens Array (MLA) technologie. Hierbij worden maar liefst 5.117 micro-lenzen per pixel geplaatst om de helderheid te verhogen, de kijkhoek te verbeteren en levendige kleuren weer te geven. Met een helderheid tot wel 1.000 nits en een kleurbereik van 98,5% DCI-P3 zie je elk detail in adembenemende beelden, of het nu de felste highlights of de donkerste schaduwen zijn. Met ondersteuning voor HDR en een contrastverhouding van 1.500.000:1 krijg je een meeslepende kijkervaring.

De XENEON 27 OLED is ideaal voor snelle games, zoals racespellen, first-person shooters en actiegames, dankzij de indrukwekkende responstijd en verversingssnelheid van OLED. Met een verversingssnelheid tot 240Hz en een pixel aan/uit-tijd van slechts 0,01 ms reageert het scherm razendsnel op jouw commando’s. En met ondersteuning voor NVIDIA G-SYNC en AMD FreeSync met ClearMR 13000-certificering geniet je van soepele gameplay zonder haperingen.

Om ervoor te zorgen dat het beeld altijd schoon en helder blijft, zelfs na langdurig gebruik, heeft de XENEON 27 OLED verschillende burn-in-beschermingstechnieken. Hierdoor kun je zonder zorgen overlays, gebruikersinterfaces en besturingssystemen gebruiken. En met de uitgebreide garantie van drie jaar tegen dode pixels en inbranden kun je met een gerust hart gamen.

De CORSAIR XENEON 27QHD240 OLED gamingmonitor is vanaf nu verkrijgbaar met een adviesprijs van $999 USD.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.