CORSAIR brengt draadloos 60%-formaat toetsenbord uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR heeft het nieuwe CORSAIR K70 PRO MINI WIRELESS RGB 60% mechanisch gamingtoetsenbord aangekondigd, dat de prestaties en het ontwerp van de gerenommeerde K70-serie levert in een compacte, draagbare 60% vormfactor. Van de keyswitches en keycaps tot accenten op het frame zelf, de K70 PRO MINI WIRELESS is buitengewoon aanpasbaar, gecombineerd met de bekroonde prestaties en supersnelle SLIPSTREAM WIRELESS-technologie van de K70-serie, zodat je precies het toetsenbord kunt creëren dat je wilt en overal mee winnen.

Met de mogelijkheid om een ​​groot aantal opties aan uw voorkeuren aan te passen, is de K70 PRO MINI WIRELESS het meest aanpasbare CORSAIR-toetsenbord tot nu toe. Het is uitgerust met uw keuze uit 100% CHERRY MX Red of SPEED mechanische sleutelschakelaars – beide gegarandeerd voor 100 miljoen toetsaanslagen – die hot-swappable zijn, zodat u snel uw favoriete MX-compatibele sleutelschakelaar kunt plaatsen (of zelfs mix-and-match voor verschillende sleutels). Evenzo hebben de duurzame, slijtvaste en glansbestendige PBT double-shot keycaps een standaard lay-out van de onderste rij, zodat elke set aangepaste keycaps past. Ten slotte wordt het iconische aluminium frame, een kenmerk van de K70-serie, nu geleverd met een accentbalk die kan worden verwisseld om een ​​extra vleugje kleur aan je toetsenbord toe te voegen (extra kleuren worden apart verkocht).

Met drie manieren om verbinding te maken, is de K70 PRO MINI WIRELESS veelzijdig genoeg om te gebruiken met de meest populaire gameplatforms. Profiteer van SLIPSTREAM WIRELESS voor de hoogste draadloze snelheid op pc, Mac en consoles, of schakel over naar Bluetooth® voor compatibiliteit met de overgrote meerderheid van moderne apparaten, waaronder mobiel of tablet. Sluit aan met bekabelde USB-modus voor maximale prestaties met razendsnelle 8.000 Hz hyperpolling – 8x sneller dan standaard gamingtoetsenborden – zodat al je opdrachten zo snel mogelijk worden geleverd bij het spelen van snelle games waarbij elke milliseconde telt.

De K70 PRO MINI WIRELESS maakt een briljant statement in elke omgeving. Aanpasbare RGB-achtergrondverlichting per toets schijnt helder, met tot 20 lagen ingebouwde lichteffecten aangedreven door CORSAIR AXON Hyper-Processing Technology, terwijl een stralende 360 ​​° RGB LightEdge nog meer RGB-verlichting projecteert rond de hele omtrek van het toetsenbord. Combineer lichteffecten met de rest van je opstelling met behulp van krachtige CORSAIR iCUE-software, die ook belangrijke remaps, aangepaste macro’s en realtime RGB-verlichtingsintegratie mogelijk maakt bij het spelen van geselecteerde games (alleen bekabelde modus).

Het compacte profiel van de K70 PRO MINI WIRELESS is op maat gemaakt om overal mee naartoe te nemen. De zeer draagbare 60%-vormfactor biedt bijna alle functionaliteit van een volledig toetsenbord dankzij uitgebreide ingebouwde sneltoetsen die een breed scala aan opdrachten en mediabedieningen activeren, en de mogelijkheid om de invoer in iCUE-software verder aan te passen. Een afneembare gevlochten USB Type-C-kabel zorgt ervoor dat je snel verbonden bent om te spelen en op te laden op elk systeem, terwijl opslag voor maximaal 50 ingebouwde profielen ervoor zorgt dat je nooit zonder je eigen aangepaste instellingen en verlichting zit. Indien draadloos verbonden, houdt een batterij met een lange levensduur je tot 32 uur in het spel met briljante RGB-effecten of 200 uur met achtergrondverlichting uitgeschakeld na één keer opladen.

De K70 PRO MINI WIRELESS 60% is vanaf vandaag verkrijgbaar voor ongeveer 180 euro.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.