Corsair brengt HS75 XB draadloze headset uit


Vandaag heeft Corsair een nieuwe headset geïntroduceerd. De HS75 XB Wireless zal vanaf vandaag verkrijgbaar komen met een prijs van ongeveer 180 euro.

Corsair geeft aan dat de HS75 XB Wireless ontworpen is om met de Xbox One en Series S/X te werken, zo verbindt hij zonder aparte receiver op een van deze consoles, op de PC via een apart verkrijgbare dongle. De headset is voorzien van Dolby Atmos driedimensionaal-geluid via de 50mm neodymium drivers en zijn verwijderbare microfoon beschikt over noise-cancelling.

Verder heeft de headset een draadloos bereik van ongeveer 10 meter, en kan met een volle accu 20 uur mee voordat deze weer opgeladen moet worden.


Voor de HS75 XB Wireless geeft Corsair een adviesprijs van €179,99. De headset komt per direct verkrijgbaar.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.