Corsair brengt K100 RGB-toetsenbord uit


Vandaag heeft Corsair een nieuw toetsenbord aangekondigd, de K100 RGB. Dit toetsenbord komt vanaf vandaag beschikbaar met een adviesprijs van $229,99.

Dit nieuwe toetsenbord van Corsair maakt gebruik van Cherry MX Speed mechanische switches. Qua materiaal is het frame van aluminium gemaakt, en door de AXON Hyper-technologie heeft het toetsenbord een delay van 0.5ms waar de concurrentie vaak rond de 2ms en 8ms zit.

Verder heeft de K100 iCUE-ondersteuning met RGB in 44 zones, waaronder een aantal om het toetsenbord heen. Ook heeft het toetsenbord een iCUE multifunctioneel controlewiel, welke naast de 6 macrotoetsen ruimte biedt voor voorgeprogrammeerde opties.


Corsair geeft de K100 RGB met Cherry MX Speed switches een adviesprijs van $229,99, en hij komt vanaf vandaag verkrijgbaar. Check ook onze review.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.