Corsair brengt K60 Pro TKL en K70 Pro OPX-toetsenborden uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Corsair heeft vandaag twee nieuwe optisch-mechanische toetsenborden met exclusieve Corsair OPX-toetsschakelaars aangekondigd als aanvulling op de bekroonde toetsenbordreeks: de K60 PRO TKL en K70 PRO OPX. Deze volledig uitgeruste toetsenborden leveren superieure gaming met stijlvolle duurzame aluminium frames, terwijl ze de prestaties verbeteren met OPX optisch-mechanische toetsschakelaars. Met deze snelle, nauwkeurige toetsenborden tot je beschikking kun je je zinnen op de overwinning richten.

De K60 PRO TKL en K70 PRO OPX zijn beide uitgerust met supersnelle Corsair OPX optisch-mechanische sleutelschakelaars, met een bedieningsafstand van 1,0 mm en ongelooflijk soepele lineaire beweging, ideaal voor competitief spelen en soepel typen. Elke schakelaar is gegarandeerd voor een buitengewone 150 miljoen toetsaanslagen, waardoor je spel jarenlang naar nieuwe hoogten wordt getild.

Naast OPX-toetsschakelaars bevat de K60 PRO TKL alle kenmerken van een krachtig gamingtoetsenbord in een compact profiel. Met zijn tienkeyless-vormfactor past de K60 PRO TKL in bijna elke desktopruimte, is hij snel te installeren met een afneembare USB Type-C-kabel en biedt hij 8.000 Hz hyperpolling voor topinvoerprestaties. Het wordt geleverd met duurzame polycarbonaat keycaps die verbluffende RGB-verlichting per toets doorlaten, evenals handige snelkoppelingen om media, volume en ingebouwde functies te regelen. Beheer en pas de RGB volledig aan met krachtige Corsair iCUE-software, die ook het opnieuw toewijzen van toetsen, macroprogrammering en gesynchroniseerde verlichtingsintegratie met geselecteerde games ontgrendelt.

Voor degenen die kiezen voor een full-size gaming-toetsenbordervaring, combineert de K70 PRO OPX optische OPX-schakelaars met de competitieve prestaties van Corsair’s kenmerkende K70 PRO-serie. AXON Hyper-Processing Technology verzendt toetsaanslagen tot 8x sneller dan standaard gaming-toetsenborden, een speciale toernooischakelaar en een overvloed aan winnende functies zorgen ervoor dat spelers de hoogst mogelijke concurrentie kunnen bereiken, met een opvallend stijlvolle esthetiek in zwart of wit.

Corsair heeft vandaag ook de beschikbaarheid aangekondigd van de witte versie van het K70 PRO MINI WIRELESS 60% toetsenbord, met 100% CHERRY MX mechanische keyswitches in een draagbare 60% vormfactor. Dit op grote schaal aanpasbare toetsenbord wordt nu geleverd met extra aantrekkelijke kleuropties die passen bij uw stijl en uw gaming-opstelling.

Beschikbaarheid en prijzen
Het Corsair K60 PRO TKL RGB Tenkeyless optisch-mechanisch gamingtoetsenbord (€150), Corsair K70 PRO RGB optisch-mechanisch gamingtoetsenbord (€220) en K70 PRO MINI WIRELESS 60% mechanisch gamingtoetsenbord – Wit (€190) zijn per direct verkrijgbaar.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.