Corsair brengt K70 RGB TKL gamingtoetsenbord uit


Vandaag heeft Corsair zijn aanbod van toetsenborden voor gamers uitgebreid met de K70 RGB TKL. Dit toetsenbord beschikt door Corsair Axon ‘hyper-processing’ technologie een polling rate van 8000Hz, waarmee toetsaanslagen tot 8x sneller verwerkt zouden worden dan bij standaard toetsenborden. Met de Corsair iCUE software kunnen de per-key RGB leds bedient worden in verschillende modi, en daarbij is het mogelijk macro’s toe te wijzen of andere functies van het toetsenbord te veranderen.

Bij de K70 RGB TKL is er de keuze uit drie verschillende switches: Cherry MX Red, Cherry Silent Red en Cherry Speed Silver. Elk van deze switches wordt voorzien van duurzame PBT double-shot keycaps, om een lange levensduur te garanderen. Naast functies zoals volledige N-key rollover en 100% anti-ghosting is het mogelijk om de Windows key te locken om te voorkomen dat deze onbedoeld tijdens games gebruikt wordt.

Door het compacte aluminium frame van de K70 RGB TKL en de afneembare USB Type-C kabel is dit toetsenbord makkelijk te verplaatsen of mee te nemen. Corsair geeft de K70 RGB TKL een adviesprijs van €149,90. Onze review van dit toetsenbord is vandaag online gegaan, check hem hier.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.