Corsair brengt Murals Lightning uit voor dynamische RGB-verlichting


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR heeft recent de iCUE Murals Lighting geïntroduceerd, een nieuwe software voor het creëren van vernieuwende lichteffecten in CORSAIR iCUE. Met deze nieuwe functie kan je afbeeldingen, video en zelfs beeldmateriaal op het scherm gebruiken als kleurrijke sjablonen om kleurrijke lichtlandschappen te maken. Met Murals komt je gamekamer tot leven met oogverblindende RGB-verlichting.

Murals Lighting is een interactieve tool waarmee gebruikers snel aangepaste RGB-verlichtingseffecten kunnen creëren in iCUE. Upload een afbeelding, GIF of video naar Murals en plaats je RGB-apparaten er vervolgens op het scherm bij om verbazingwekkende beelden te creëren in jouw opstelling. Bijna elk bestandsformaat voor statische of bewegende afbeeldingen werkt in Murals, dus je kan kiezen uit al je favoriete video’s of achtergrondafbeeldingen – of zelfs games of media op het scherm in realtime matchen – om unieke lichteffecten te produceren. Van Pac-Man en pixelart die over je toetsenbord lopen en sfeerverlichting, tot animaties en audiovisualizers die door je pc pulseren, je kunt je creativiteit de vrije loop laten met Murals.

Murals Lighting biedt de mogelijkheid om je RGB-lichtshow uit te breiden tot buiten je bureaublad en je hele kamer te vullen met stralend RGB. Dankzij samenwerkingen met slimme verlichtingsecosystemen zoals Philips Hue en Nanoleaf, kun je de wandpanelen, slimme lampen en meer van je gamekamer bedienen in iCUE – en in combinatie met Murals worden je systeem, omgevingsverlichting en muren verlicht door een multidimensionaal lichtlandschap van kleur en effecten.

Murals Lightning is vanaf vandaag beschikbaar via de iCUE software.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.