Corsair brengt nieuwe HS55 Wireless Core gamingheadset uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Corsair heeft vandaag een boeiende nieuwe toevoeging aan zijn assortiment gamingheadsets gelanceerd: de HS55 WIRELESS CORE. Deze stijlvolle headset biedt twee manieren om verbinding te maken met uw audio via 2,4 GHz draadloos of Bluetooth® met lage latentie. Dankzij de lichtgewicht constructie en de zachte oorkussens van traagschuim levert de HS55 WIRELESS CORE de hele dag essentieel comfort en geweldig draadloos geluid.

De HS55 WIRELESS CORE biedt uitstekende veelzijdigheid om verbinding te maken met een overvloed aan apparaten, waaronder pc, Mac of PS5 met 2,4 GHz draadloos met lage latentie en een sterk, onwrikbaar draadloos signaal met een bereik tot 50 ft. Bovendien kunt u met Bluetooth® gemakkelijk luisteren op tablets, mobiele apparaten en meer. Dankzij een batterijduur van 24 uur kun je genieten van al je game-audio, muziek en media zonder kabels, en snel opladen zorgt voor 6 uur afspelen met slechts 15 minuten opladen.

De lichtgewicht HS55 WIRELESS CORE is perfect voor de hele dag, de hele nacht audio. Kunstleer oorkussens van traagschuim omringen je met zacht comfort, en een verstelbare hoofdband ligt gemakkelijk op je hoofd voor urenlang gedempt luisteren. Met de audiobediening op het oor heb je instellingen voor volume, dempen, zijtoon en EQ binnen handbereik, zodat je je headset kunt afstemmen zonder je game te onderbreken.

De HS55 WIRELESS CORE levert de cruciale inkomende en uitgaande audioprestaties die gamers nodig hebben om effectief te communiceren. Een paar hoogwaardige, op maat afgestemde neodymium-audiodrivers van 50 mm zorgen voor een uitstekend geluid met het bereik om alles op het slagveld te horen, inclusief ondersteuning voor Tempest 3D Audio op PS5. Leid je team zelfverzekerd met een omnidirectionele microfoon die je stem luid en duidelijk vastlegt, of klap de microfoon omhoog om jezelf direct te dempen.

Met veelzijdige verbindingsopties, een opmerkelijk comfortabel lichtgewicht ontwerp en hoogwaardige audio, drukt de HS55 WIRELESS CORE op de hele dag draadloos geluid.

Beschikbaarheid en prijzen
De Corsair HS55 WIRELESS CORE gaming-headset is per direct verkrijgbaar voor ongeveer 120 euro.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.