Corsair brengt Thunderbolt 3-dock uit


Vandaag heeft Corsair een nieuwe Thunderbolt 3-dock aangekondigd, namelijk de TBT100. Hij komt vanaf vandaag verkrijgbaar voor €299,99.

Waar de vorige Thunderbolt-dock van Corsair nog onder de Elgato-naam verkocht werd is de nieuwe voorzien van een Corsair-logo. Qua aansluitingen beschikt de dock over 2x USB Type-C 10Gbps, 2x USB 5Gbps, 2x HDMI 2.0, audio en ethernet. Eventueel kan er zelfs nog een SD-kaart of Kensingtonslot geplaatst worden. De dock kan een totaal vermogen leveren van maximaal 85W, met maximaal 30W per USB-aansluiting.


De nieuwe Corsair TBT100 Thunderbolt krijgt een adviesprijs mee van €299,99 en is vanaf vandaag te bestellen. Corsair levert standaard 2 jaar garantie.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.