Corsair brengt vrolijk gekleurde K65 RGB Mini-toetsenborden uit


Corsair, een bekende speler betreft pc-componenten en peripherals, heeft een nieuwe lijn toetsenborden uitgebracht: de limited edition Corsair Collections K65 RGB Mini Flavor Rush. Dit 60%-keyboard komt in een beperkte oplage met vier verschillende kleurschema’s beschikbaar. Volgens Corsair biedt deze zogenaamde Collections-lijn de mogelijkheid om je set-up volledig te personaliseren met eigen kleuren. In de basis bestaan de K65 RGB Mini-toetsenborden uit een 60%-formaat, RGB-verlichting onder en rondom de toetsen en Cherry MX Speed-switches.

Elk van de toetsenborden bestaat uit een wit frame, met daarop ‘hint of mint groene’, ‘golfblauwe’ of ‘bubblegum roze’ toetsen. Wil je helemaal all out gaan, dan heeft Corsair ook nog de Watermelon Blast. Nu klinkt dit ergens meer als een zomerse cocktail, maar het is toch echt een kleurschema met het toetsenbord in de kleuren van een watermeloen. Best feestelijk zo.

Naast deze toetsenborden laat Corsair ook een nieuwe keycap zien. De zogenaamde Artisan Sails keycap is gemaakt van resin, en is zo goed als volledig doorzichtig. Door dit uiterlijk zou hij al het licht van RGB-led’s weer kunnen geven, waardoor je toetsenbord net een tint flitsender is. Elk van Corsairs Flavor Rush-toetsenborden zal zo’n doorzichtige keycap op de plek van de escape hebben.

Prijzen en beschikbaarheid
Helaas komt het K65 RGB Mini Flavor Rush-toetsenbord van Corsair voorlopig nog niet naar Europa. Momenteel kan je er eentje bemachtigen in Noord-Amerika met een adviesprijs van $124,99 (USD), dan moet deze wel nog geïmporteerd worden.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.