CORSAIR heeft de lancering aangekondigd van de MP700 PRO


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR heeft de lancering aangekondigd van de MP700 PRO, zijn snelste PCIe Gen 5 M.2 SSD tot nu toe, gericht op gamers, makers en pc-bouwers.

Met capaciteiten tot 4 TB en drie koelingsopties stelt de MP700 PRO een nieuwe standaard voor opslag, met indrukwekkende sequentiële lees- en schrijfprestaties van respectievelijk 12,400 MB/sec en 11,800 MB/sec, tot 75% sneller dan PCIe 4.0 SSD’s. De willekeurige lees- en schrijfprestaties bereiken tot 1.5 miljoen IOPS, ver voor op PCIe Gen 4-drives. De M.2 2280 form-factor maakt eenvoudige installatie op desktopmoederborden mogelijk. Extra koeling is vereist voor optimale prestaties, waarbij de gebruiker de keuze heeft tussen de geïntegreerde M.2-koeling, een luchtkoeler of de Hydro X Series met een waterblok voor aangepaste koeling.

De MP700 PRO is achterwaarts compatibel met PCIe 4.0 moederborden en wordt geleverd met gratis CORSAIR SSD Toolbox-software. Met een vijfjarige garantie en native ondersteuning voor Microsoft DirectStorage, belooft het een toekomstbestendige upgrade te zijn.

Beschikbaarheid varieert per capaciteit, met de 1 TB en 2 TB direct beschikbaar en de 4 TB verwacht later deze winter. Raadpleeg de CORSAIR-website voor actuele prijzen en contacteer lokale CORSAIR-verkoop- of PR-vertegenwoordigers.Bronnen: CORSAIR

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?