CORSAIR introduceert gamingstoel voor 220 euro


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR heeft de nieuwste toevoeging aan zijn groeiende assortiment gamestoelen aangekondigd. De CORSAIR TC100 RELAXED debuteert in de nieuwe RELAXED-serie en biedt bredere zitplaatsen en ergonomische contactpunten voor de ondersteuning die je nodig hebt om urenlang comfortabel te zitten, verkrijgbaar in zachte stof of pluche kunstleer buitenkant met een stijlvol race-geïnspireerd ontwerp.

De brede versteviging van de TC100 RELAXED biedt een ruime stoel met een comfortabele breedte van 375 mm en volledige lichaamsondersteuning, of je nu naar voren leunt in het heetst van de strijd of achterover leunt na de overwinning. Ongeacht je keuze tussen stoffen of kunstleren buitenkant, een afneembaar lendenkussen van schuim met hoge dichtheid en een nekkussen van traagschuim zijn inbegrepen om je te helpen een gezonde houding aan te nemen tijdens het gamen.

Verstelbaarheid is een belangrijk onderdeel van de TC100 RELAXED, te beginnen met zijn staalconstructie klasse 4 gasveer die een zithoogtebereik van 100 mm biedt. Als je wilt loungen, heeft de verstelbare rugleuning een bereik van 90-150° om je in je comfortzone te plaatsen. Ten slotte zijn de armleuningen van de TC100 RELAXED in vier richtingen verstelbaar – omhoog of omlaag en van links naar rechts – zodat je de ideale positie voor je armen kunt vinden.

Met een snel en eenvoudig montageproces waarmee je binnen enkele minuten kunt zitten, is de TC100 RELAXED een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een ruimere stoel die toch stijlvol presteert.

Beschikbaarheid en prijzen
De CORSAIR TC100 RELAXED Gaming Chair is per direct verkrijgbaar voor ongeveer 220 euro.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.