Corsair introduceert HS70 bluetooth-headset


Corsair heeft een nieuwe draadloze variant van de HS70-headset aangekondigd. De headset komt binnenkort verkrijgbaar met een vermoedelijke prijs van 110 euro.

Zo beschikt de nieuwe HS70 Bluetooth-headset over zowel audio via USB, 3.5mm en Bluetooth, en kan zelfs audio gemixt worden tussen een PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC of mobiel apparaat om bijvoorbeeld te bellen tijdens het gamen via verschillende devices.

Het geluid komt uit een tweetal 50mm neodymium audio drivers, en kan met normaal gebruik een batterijduur van 30 uur halen voordat deze opgeladen moet worden. Via Corsair iCUE-software zijn onder andere de equalizer, microfoonvolume en andere opties in te stellen.Corsair heeft nog geen adviesprijs gegeven, al is de HS70 Bluetooth online al voor ongeveer 110 euro te pre-orderen. Binnenkort komt hij officieel verkrijgbaar.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.