Corsair introduceert Hydro X RTX 30-serie waterblokken


Corsair heeft vandaag een nieuw assortiment aan RTX 30-serie compatibele waterblokken geïntroduceerd. Deze Hydro X waterblokken komen vanaf vandaag verkrijgbaar.

Deze nieuwe waterblokken zijn voorzien van meer dan 50 koelribben met hoge dichtheid, een aluminium achterplaat over de volledige lengte en 16 individueel aanstuurbare RGB-leds. Corsair geeft aan dat meer dan 55 verschillende videokaarten van diverse merken compatible zijn met deze nieuwe Hydro X koelblokken.


Corsair geeft aan dat de nieuwe Hydro X RTX 30-serie waterblokken vanaf vandaag verkrijgbaar zullen zijn. Prijzen geeft Corsair niet aan, al is het blok voor de RTX 3090 al voor €179,90 gezien en de RTX 3080-variant voor €169,90Bronnen: Corsair (persbericht), Highflow

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.