Corsair introduceert Katar Pro draadloze gaming-muis


Hardwarefabrikant Corsair heeft vandaag een nieuwe draadloze gaming-muis aangekondigd, de Katar Pro. Deze nieuwe muis komt vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €50.

De nieuwe draadloze Katar Pro-muis van Corsair is gericht op gamers en komt met een optische sensor met een maximale gevoeligheid van 10.000dpi. Met een enkele AA-batterij zou de muis 135 uur achtereenvolgens kunnen functioneren. Via de iCUE-software van Corsair kan onder andere de gevoeligheid en nauwkeurigheid aangepast worden, verder kunnen er ook diverse functies aan de zes aanwezige knoppen toegewezen worden.


Verder maakt deze muis gebruik van een Bluetooth-technologie met een lage latency van onder de 1ms. Corsair heeft de muis symmetrische ontworpen met een laag gewicht van 96 gram, waardoor deze goed geschikt is voor FPS of MOBA-games.


Corsair geeft aan dat de muis vanaf vandaag verkrijgbaar zal zijn met een adviesprijs van 50 euro.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.