Corsair introduceert nieuwe K60 Pro-toetsenborden


Vandaag heeft Corsair een nieuwe lijn toetsenborden aangekondigd, de K60 Pro serie. Beschikbaar in vier varianten komen deze toetsenborden binnenkort verkrijgbaar in Nederland.

Zo beschikken deze nieuwe toetsenborden in de basis allemaal over Cherry Viola-switches voor een soepele en betrouwbare lineaire beweging, welke gericht zijn op erg snelle klikken. Verder beschikt elke K60 Pro over een geborstelde aluminium behuizing en is elk toetsenbord in te stellen met Corsairs iCUE-software. Qua uiterlijk verschillen de K60 Pro en K60 RGB Pro weinig, al beschikt de RGB-variant over RGB-verlichting per key, en de normale pro enkel over rode verlichting.


Verder komt de K60 RGB Pro ook als Low-profile variant, waar de toetsen een stuk minder hoog zijn en een kleinere ‘indruktijd’ hebben.


Als laatste de SE variant op de K60 RGB Pro, welke beschikt over een magnetisch verwijdbare polssteun en PBT double-shot keycaps.


Vanaf vandaag zullen de nieuwe toetsenborden verkrijgbaar zijn in de VS met adviesprijzen van $79,90 voor de K60 Pro, $89,90 voor de K60 RGB Pro, $99,90 voor de K60 RGB Pro SE en een nog onbekende prijs voor de K60 RGB Pro Low-profile. Binnenkort verwachten we de toetsenborden ook in Nederland.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.