Corsair introduceert vernieuwde Vengeance-serie


Vandaag heeft Corsair de vernieuwde Vengeance RGB Pro SL-serie geïntroduceerd. Deze DDR4 geheugenkits komen verkrijgbaar met frequenties tot 3600MHz en opslagcapaciteiten van 32GB per stick met kits tot 128GB (4x32GB). Aan de buitenkant zijn deze 44mm hoge sticks voorzien van 10-zone dynamische RGB-verlichting met Corsair iCUE-ondersteuning, waardoor deze zowel compact als opvallend zullen zijn.

Corsair geeft aan dat de nieuwe Vengeance RGB Pro SL’s compatibel zullen zijn met zowel AMD als Intel waarbij de juiste snelheden met elke processor behaald kunnen worden.

Corsairs nieuwe Vengeance RGB Pro SL-serie komt verkrijgbaar met een vanafprijs van €104.99 voor de set met 2x8GB, 16GB in totaal, met een snelheid van 3200MHz. De duurste 128GB-kit is voor ongeveer 650 euro verkrijgbaar.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.