CORSAIR K100 Air draadloos mechanisch toetsenbord vanaf vandaag verkrijgbaar


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR heeft de beschikbaarheid aangekondigd van het CORSAIR K100 AIR draadloos mechanisch gamingtoetsenbord via de CORSAIR-webwinkel en distributeurs over de hele wereld. De K100 AIR, geprijsd op een adviesprijs van €300, combineert ultramoderne gamingprestaties en dagelijkse productiviteit in een ongelooflijk dun ontwerp.

De K100 AIR is het dunste gamingtoetsenbord van CORSAIR en meet slechts 11 mm op het dunste punt van het elegante frame van geborsteld aluminium. Het toetsenbord is een echt mechanisch toetsenbord, met Tactile CHERRY MX Ultra Low Profile mechanische toetsschakelaars voor een hyperresponsieve, bevredigende toetsaanslag met een bediening van 0,8 mm.

Als aanvulling op het dunne ontwerp biedt de K100 AIR veelzijdige en flexibele draadloze connectiviteitsopties op een groot aantal apparaten. Schakel moeiteloos tussen supersnelle SLIPSTREAM WIRELESS en low-latency Bluetooth® op maximaal drie apparaten met één druk op de knop, voor meesterlijke multitasking beschermd door AES 128-bits codering. Bekabelde USB-modus op pc en Mac maakt hyperpolling van 8.000 Hz mogelijk, mogelijk gemaakt door CORSAIR AXON Hyper-Processing Technology. De batterij die lang meegaat, gaat 50 uur mee met RGB-achtergrondverlichting ingeschakeld, of tot 200 uur met uitgeschakelde achtergrondverlichting, zodat je dagenlang kunt spelen.

De K100 AIR biedt volledige controle over RGB-lichteffecten, dankzij AXON tot 20 complexe hardware RGB-verlichtingslagen tegelijk. Pas uw toetsenbord aan met CORSAIR iCUE-software, ontgrendel dynamische draadloze RGB-bediening, evenals toetshertoewijzingen, macro’s programmeren en synchronisatie met de rest van uw CORSAIR RGB-configuratie. Als zowel het esthetische als het prestatiegerichte brandpunt van uw hele desktop, tilt de K100 AIR uw spel naar een hoger niveau.

Het CORSAIR K100 AIR draadloos mechanisch gamingtoetsenbord is wereldwijd verkrijgbaar vanaf ongeveer 300 euro.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.