Corsair kondigt de K70 CORE SE gaming toetsenbord aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR heeft de K70 CORE SE gamingtoetsenbordreeks aangekondigd, een kleurrijke toevoeging aan hun high-performance uitrusting voor gamers en content creators. De K70 CORE SE, beschikbaar in een opvallend wit-zilver-geel kleurenpalet, behoudt de bekroonde prestaties van de K70 CORE met CORSAIR MLX Red lineaire mechanische schakelaars. Deze schakelaars bieden een sublieme, vooraf gesmeerde typervaring met een duurzaamheid tot 70 miljoen toetsaanslagen.

Duurzaamheid staat centraal met de K70 CORE SE, met een onderkant gemaakt van 85% gerecycled materiaal en een toetsenbord dat bestand is tegen jarenlang intensief gamen dankzij de duurzame aluminium bovenplaat en PBT dye-sublimated keycaps. De geluiddempende foamlagen zorgen voor een stille, bevredigende type-ervaring.

De K70 CORE SE behoudt premium functies, waaronder een multifunctionele draaiknop voor volume, RGB-helderheid en meer, en een programmeerbare mediaknop. Deze functies kunnen eenvoudig worden ingesteld met de CORSAIR iCUE-software, met de mogelijkheid om maximaal vijf aangepaste profielen op het toetsenbord op te slaan.

Om milieuvriendelijkheid te benadrukken, bestaat de onderkant van het toetsenbord uit 85% gerecycled materiaal. Daarnaast zijn er exclusieve bundels beschikbaar met speciaal ontworpen muismatten en keycaps. Het CORSAIR K70 CORE SE gamingtoetsenbord is direct verkrijgbaar via de webwinkel en geautoriseerde retailers, met een tweejarige garantie en wereldwijde klantenondersteuning.Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?