Corsair kondigt de SCIMITAR ELITE WIRELESS MMO muis aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR heeft de introductie aangekondigd van de SCIMITAR ELITE WIRELESS MMO-gamingmuis. Deze langverwachte toevoeging aan de SCIMITAR-reeks biedt geavanceerde configureerbaarheid die MMO-gamers wensen, nu met lage latentie draadloze connectiviteit. Met 16 volledig programmeerbare knoppen kunnen spelers elke actie toewijzen, terwijl het aanpasbare 12-knops Key Slider zijpaneel zich aanpast aan de hand van de gebruiker. Het ergonomische ontwerp en iconische vorm zorgen voor comfort tijdens lange speelsessies.

De SCIMITAR ELITE WIRELESS bouwt voort op de succesvolle prestaties van zijn voorgangers met toevoeging van draadloze connectiviteit. Via sub-1 ms SLIPSTREAM WIRELESS of Bluetooth worden bewegingen en klikken vertragingsvrij verzonden. De batterij gaat tot wel 150 uur mee, waardoor langdurig gamen mogelijk is zonder constant opladen. Drie onboard profielen bieden de mogelijkheid om snel tussen personageklassen of spellen te schakelen.

De gamingmuis biedt een uiterst nauwkeurige CORSAIR MARKSMAN 26K DPI optische sensor en 100% PTFE muizenvoeten voor vloeiende bewegingen. Optische schakelaars voor de linker- en rechtermuisknop zorgen voor snelle inputs, gegarandeerd voor 100 miljoen klikken. De SCIMITAR ELITE WIRELESS is gericht op geavanceerde MMO-gaming zonder beperkingen van draden.

De muis is direct verkrijgbaar via de CORSAIR Webstore.Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?