Corsair kondigt een nieuwe modulaire computerbureau aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR, heeft de Platform:6 Modulaire Computerbureau gelanceerd in samenwerking met Elgato, De Platform:6 is een uiting van CORSAIR’s toewijding aan uitmuntendheid, met hoogwaardige materialen, vakmanschap en veel aanpassingsmogelijkheden. Het bureau is ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van gamers, makers en professionals.

Er zijn drie voorgeconfigureerde modellen beschikbaar, maar CORSAIR biedt ook een online configurator voor aanpassingen. De Platform:6 kan in vaste of verstelbare hoogte worden geleverd, met elektrische motoren en LED-controller voor de laatste. Het oppervlak is verkrijgbaar in zwart laminaat of donker walnoot-gekleurd rubberhout. Optionele extensies vergroten het bureauoppervlak met 33% en bieden extra organisatiemogelijkheden.

De Platform:6 bevat handige functies zoals draadbeheer, kabelgeleiding en opbergruimte, waardoor het een ideale opstelling is voor pc’s en randapparatuur. Het modulaire railsysteem aan de achterkant maakt montage van apparatuur mogelijk en wordt geleverd met dubbele monitorarmen voor meerdere schermen. Een optionele Elgato Multi Frame biedt extra montageopties.Bronnen: Corsair, Elgato

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?