Corsair kondigt HS60 ‘Haptic’ headset aan


Vandaag heeft Corsair de nieuwe Corsair HS60 Haptic aangekondigd. Deze vibrerende headset komt binnenkort verkrijgbaar met een adviesprijs van $130.

Door gebruik te maken van een trilfunctie kan de nieuwe HS60 Haptic van Corsair een betere bassweergave geven door het meetrillen van de headset, wat de geluiden zowel laat horen als voelen. Naast trilmotoren beschikt de headset over 50mm neodymium audio drivers en een verwijderbare noise-cancelling microfoon. Verder is de headset in te stellen via de iCUE software, en kunnen daar instellingen en een equalizer mee aangepast worden.


Corsair geeft aan dat de headset vanaf $130 verkrijgbaar zal komen en snel ook in Europa verkrijgbaar zal zijn, een exacte europrijs is nog niet bekend.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.