Corsair kondigt iCUE SP RGB Elite-fans aan


Corsair heeft recent de lancering aangekondigd van een aantal nieuwe RGB-fans, de iCUE SP RGB Elite-serie. Deze ventilatoren beschikken per stuk over 8 individueel aanstuurbare RGB-leds en bieden door de Corsair AirGuide-technologie een krachtige en gerichte luchtstroom.

De SP RGB Elite-serie maakt gebruik van doorschijnende ventilatorbladen welke ontworpen zijn om geluidsarm te werken en daarbij ook een gelijkmatige RGB-weergave weergeven. Daarbij komen er twee verschillende groottes beschikbaar: 120mm en 140mm. Ook geeft Corsair de optie om de fans in sets te kopen, waarbij er ook een iCUE Lightning Node Core-controller meegeleverd wordt, om zo via de iCUE software de verlichting aan te passen.

De Corsair iCUE SP120 RGB Elite Performance 120 mm drievoudige ventilatorset (€59), Corsair iCUE SP120 RGB Elite Performance 120 mm ventilator (€16), Corsair iCUE SP140 RGB Elite Performance 140 mm dubbele ventilatorkit (€48) en Corsair iCUE SP140 RGB Elite Performance 140 mm ventilator (€18) zijn per direct verkrijgbaar. Meer details zijn te vinden op de website van Corsair.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.