Corsair kondigt nieuwe Hydro X series producten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR, heeft onlangs de nieuwste toevoegingen aan hun Hydro X Series aangekondigd. Deze producten zijn ontworpen om doe-het-zelf op maat gemaakte koeling te transformeren en zijn geïntegreerd met het iCUE LINK Smart Component Ecosystem om de prestaties en esthetiek van op maat gemaakte koeling te verbeteren.

Een opvallende introductie is de iCUE LINK XD5 RGB ELITE LCD, het vlaggenschip van de Pump/Reservoir Combo-lijn. Dit apparaat heeft een baanbrekend 2,1-inch IPS LCD-pompscherm met realtime koelvloeistoftemperaturen, afbeeldingen of geanimeerde GIFs. Dankzij iCUE LINK-technologie wordt het bouwproces gestroomlijnd en kabelwarboel verminderd. Het bevat een Xylem D5 PWM-pomp en is verkrijgbaar in Stealth Gray en Wit.

Ook zijn de iCUE LINK XG7 RGB 40-SERIES GPU Water Blocks geüpgraded, die nu standaard iCUE LINK-connectiviteit ondersteunen en optimale prestaties en lagere temperaturen bieden voor verschillende grafische kaarten.

Een andere innovatie is de Hydro X Series XT Softline Mesh Tubing, gemaakt van duurzaam EPDM-rubber met een unieke mesh-laag voor een opvallende uitstraling.

Al deze producten maken deel uit van de voortdurende inspanning van CORSAIR om te voldoen aan de veranderende behoeften van doe-het-zelf enthousiastelingen en streven naar prestatie en ontwerpuitmuntendheid.

Deze nieuwe producten zijn beschikbaar via de CORSAIR-webwinkel en geautoriseerde retailers en distributeurs, en worden geleverd met een garantie van drie jaar, samen met wereldwijde klantenservice en technische ondersteuning.Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?