Corsair lanceert de HS65 Surround gamingheadset met SoundID


Corsair heeft pas een nieuwe gamingheadset uitgebracht, de HS65 Surround. Met de SoundID-technologie zou de headset volgens Corsair persoonlijke audioprofielen moeten kunnen maken, zodat het geluid voor iedereen persoonlijk het best klinkend gemaakt kan worden. Op het moment is de HS65 Surround te bestellen voor zo’n 90 euro.

Begin persbericht van Corsair

Corsair heeft vandaag een nieuwe toevoeging aan zijn assortiment gamingheadsets gelanceerd: de HS65 SURROUND. Deze stijlvolle headset heeft een lichtgewicht, met aluminium versterkte constructie samen met zacht geheugenschuim voor superieur comfort tijdens gamen en luisteren, en introduceert innovatieve Sonarworks SoundID-technologie die uw audio-ervaring personaliseert met individueel gekalibreerde audioprofielen. De HS65 SURROUND is verkrijgbaar in zwart of wit, passend bij uw opstelling en is een fantastische keuze voor zowel comfort de hele dag door als hoogwaardig, aangepast geluid.

De HS65 SURROUND is gebouwd met een uitzonderlijk lichtgewicht frame om de hele dag en de hele nacht te luisteren. De zachte kunstleren oorkussens van traagschuim zijn gevoerd met zachte stof die prettig is voor de oren, terwijl een verstelbare hoofdband comfortabel op je hoofd past. Compleet met met aluminium versterkte constructie geaccentueerd met een opvallend mesh-grillbekerontwerp voor duurzaamheid door jarenlang gamen, de HS65 SURROUND is precies jouw stijl.

De HS65 SURROUND maakt gebruik van een meegeleverde USB-adapter die op de 3,5 mm-connector past, waardoor diepgaande audio-aanpassing en Dolby Audio® op pc en Mac worden ontgrendeld. Sonarworks SoundID-technologie creëert uw ideale geluidsprofiel met een snelle, eenvoudige en intuïtieve beoordeling van uw unieke voorkeuren met behulp van voorbeeldaudioclips. Het resultaat is een uiterst persoonlijke ervaring die wedijvert met die van professionele hoofdtelefoons, zonder een professioneel prijskaartje. Aansluiten via USB maakt ook Dolby Audio 7.1 surround sound mogelijk, waardoor je midden in de actie zit, zodat je in-game audiosignalen kunt lokaliseren die anders misschien gemist zouden worden.

Voor andere platforms zorgt een universele 3,5 mm-aansluiting voor brede compatibiliteit op PS5/PS4, Xbox Series X | S, Switch, mobiel en meer. Hoogwaardige, op maat afgestemde neodymium-audiodrivers van 50 mm leveren uitstekend geluid met het bereik dat nodig is om alles op het slagveld op elk apparaat te horen. Een omnidirectionele microfoon legt uw stem luid en duidelijk vast, met een handige flip-to-mute-functie en on-ear volumeregeling om op te starten.

Met een opmerkelijk comfortabel modern ontwerp, hoogwaardige audioprestaties en een reeks verbindingsopties, spelen de Corsair HS65 SURROUND op geweldig geluid.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.