Corsair lanceert de Hydro X Series


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR heeft de nieuwste generatie van de Hydro X Series custom koelproducten gelanceerd. Deze serie is geïntegreerd met het innovatieve iCUE LINK Smart Component Ecosystem. De Hydro X Series introduceert het ELITE-assortiment met CPU- en GPU-waterblokken, pomp/reservoir-combinaties en meer. Dankzij iCUE LINK wordt het creëren van een op maat gemaakte koellus nu eenvoudiger dan ooit tevoren.

iCUE LINK maakt gebruik van gestandaardiseerde kabels om stroom en digitale communicatie naar elk apparaat te sturen, inclusief RGB- en RPM-besturing en temperatuursensoren. Nieuwe Hydro X Series-componenten zijn nu uitgerust met individuele microcontrollers die prestaties en temperaturen beheren en rapporteren aan de hub en iCUE-software. De toevoeging van omkeerbare connectors maakt het bouwen van computers toegankelijker voor DIY-enthousiastelingen.

De nieuwe iCUE LINK XC7 RGB ELITE CPU Water Block biedt verbeterde koeling dankzij een nieuwe Hexa-flow koelmotor en een nikkel-geplateerde koperen koudplaat. De Hydro X Series omvat ook een GPU Water Block en een Pump/Reservoir Combo. De XD5 RGB ELITE Pump/Reservoir Combo wordt geleverd met een hoogwaardige Xylem D5-pomp en RGB-verlichting. Alle componenten worden ondersteund door garanties van respectievelijk drie en twee jaar.

De Hydro X Series-producten, waaronder de iCUE LINK XC7 RGB ELITE, XG3 RGB HYBRID en XD5 RGB ELITE, zijn direct verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel en geautoriseerde retailers. De iCUE LINK GPU RGB Adapter is beschikbaar voor pre-order en wordt in september gelanceerd.Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?