Corsair lanceert de ICUE LINK LCD waterkoeler


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR, heeft de iCUE LINK LCD-serie gelanceerd als hun nieuwste vlaggenschip premium alles-in-één koelers. Deze serie is onderdeel van het groeiende iCUE LINK single-cable ecosysteem. De iCUE LINK LCD-koelers hebben een 2,1″ IPS LCD-scherm met volledig aanpasbare weergave, CORSAIR QX RGB-ventilatoren en verborgen bedrading voor een strak uiterlijk. Belangrijk is dat ze krachtige koeling bieden dankzij de split-flow koperen koudeplaat.

De iCUE LINK H100i, H150i en H170i LCD-koelers zijn beschikbaar in verschillende radiatorformaten om in diverse systemen te passen. Ze worden geleverd met CORSAIR XTM70 thermische pasta en gereedschapsvrije montagebeugels voor eenvoudige installatie op populaire moederbordsockets, zoals Intel LGA 1700, 1200, 115X en AMD Socket AM5 en AM4.

Het iCUE LINK-ecosysteem maakt gebruik van een gepatenteerde single-cable technologie om kabelwarboel te minimaliseren. Het LCD-scherm op de pompkap van de koeler is volledig aanpasbaar, waardoor gebruikers hun persoonlijkheid kunnen uitdrukken met esports-teamlogo’s, geanimeerde GIF’s en meer.

Bovendien is er een los verkrijgbaar iCUE LINK AIO LCD-schermmodule voor eerdere iCUE LINK-koelers. Alle iCUE LINK-koelers gelanceerd in 2023 zijn compatibel met deze module.

De iCUE LINK LCD-serie en de iCUE LINK AIO LCD-schermmodule zijn beschikbaar voor pre-order op de CORSAIR-website, met volledige beschikbaarheid via geautoriseerde retailers en distributeurs. Ze worden geleverd met respectievelijk zes jaar en vijf jaar garantie, ondersteund door het wereldwijde klantenservice- en technische ondersteuningsnetwerk van CORSAIR. Voor actuele prijzen kunt u de CORSAIR-website raadplegen. Deze nieuwe producten combineren hoogwaardige koeling en esthetiek en bieden gebruikers een geweldige pc-ervaring.Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?