CORSAIR lanceert DOMINATOR TITANIUM DDR5 geheugen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR heeft de langverwachte DOMINATOR TITANIUM DDR5-geheugenlijn gelanceerd, gericht op gamers, makers en pc-bouwers. Dit geheugen biedt snelle DDR5 IC’s en gepatenteerde CORSAIR DHX-koeltechnologie voor verbeterde overclocking. Het is beschikbaar voor zowel Intel- als AMD-platforms en ondersteunt Intel XMP 3.0 en AMD EXPO voor eenvoudig overclocken.

Een opvallende eigenschap van DOMINATOR TITANIUM is de mogelijkheid om de topbars volledig te vervangen, waardoor aanpassing aan specifieke esthetische voorkeuren mogelijk is. Het geheugen heeft ook 11 afzonderlijk adresseerbare RGB LED’s voor verlichtingseffecten die kunnen synchroniseren met muziek, games of films met behulp van CORSAIR iCUE Murals.

DOMINATOR TITANIUM wordt gelanceerd in kits met snelheden tot 8.000 MT/s, capaciteiten tot 192 GB en lage CAS-latenties. Het komt in wit of zwart voor Intel-platforms en Cool Gray voor AMD-platforms. Er is ook een beperkte First Edition-uitgave met strakkere timings en hogere frequenties, beperkt tot 500 kits per SKU.

Het geheugen wordt gebouwd met zorgvuldig gescreende geheugenchips en heeft een massief aluminium heatspreader voor warmteafvoer en een moderne esthetiek. Het wordt geleverd met een beperkte levenslange garantie.

CORSAIR DOMINATOR TITANIUM DDR5-kits zijn nu verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel en geautoriseerde retailers.Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?