Corsair lanceert een handig nieuw snufje


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Corsair heeft een handige accessoire uitgebracht dat moet helpen bij het beheer van kabels in systemen met grafische kaarten die 16-pins 12VHPWR-stroomconnectoren hebben. Het heet eenvoudigweg de 12VHPWR GPU Power Bridge en het keert de stroomconnector 180° om, zoals te zien is op de foto’s hieronder; zodat uw voedingskabel die achter het moederbordpaneel vandaan komt geen bocht hoeft te maken. Hierdoor vermindert de Power Bridge de mechanische stress op de voedingskabel van uw PSU.

In tegenstelling tot verschillende van dergelijke 180° power bridges van generieke merken die online verkrijgbaar zijn, waarvan sommige zelfs 8-pins PCIe omzetten naar 12VHPWR, wordt de Corsair Power Bridge geleverd met de kwaliteitsgarantie die bij het merk hoort. Het bedrijf beweert dat het uitvoerig is getest op duurzaamheid. De interne bedrading tussen de twee connectoren op de bridge is getest om temperaturen van 105°C te weerstaan. Houd er rekening mee dat de bridge fysiek niet compatibel is met de ASUS ROG Strix- en TUF Gaming-grafische kaarten. Het bedrijf ondersteunt dit product met een garantie van 1 jaar.Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?