Corsair lanceert extra dun draadloos toetsenbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Corsair heeft het K100 AIR Wireless Mechanical Gaming Keyboard aangekondigd, het dunste high-performance toetsenbord van Corsair ooit, dat op 4 oktober wordt uitgebracht. Van het elegante frame van geborsteld aluminium tot de veelzijdige aansluitmogelijkheden voor meerdere apparaten, de K100 AIR levert een moderne, eersteklas ervaring die voldoet aan de behoeften van zowel gamers als productiviteitsgerichte consumenten.

Met een ongelooflijk dun frame van slechts 11 mm op het dunste punt en een strakke, minimalistische esthetiek, past de K100 AIR precies op elke desktop of elk werkstation. Hyper-responsieve CHERRY MX Ultra Low Profile mechanische sleutelschakelaars bieden de bevredigende, tactiele en betrouwbare toetsaanslagen die gebruikers eisen, zonder de hoogte van een full-size sleutelschakelaar.

De K100 AIR biedt drie manieren om verbinding te maken met een groot aantal apparaten: supersnelle SLIPSTREAM WIRELESS, Bluetooth® met lage latentie op maximaal drie hostapparaten, of bekabelde USB-modus op pc en Mac die 8.000 Hz hyperpolling mogelijk maakt voor de meeste responsieve spelprestaties. De duurzame batterij van het toetsenbord biedt een robuuste levensduur van 50 uur met briljante RGB-achtergrondverlichting, of tot maar liefst 200 uur met achtergrondverlichting uit, zodat u meer dan een week per keer kunt gebruiken tussen oplaadbeurten.

Om uw workflow te verbeteren, kan de K100 AIR naadloos schakelen tussen draadloze verbindingen op uw pc, laptop, tablet en meer met een druk op een toets voor meesterlijke multitasking, beschermd door AES 128-bits codering. Met vier volledig programmeerbare macrotoetsen kunt u complexe macro’s, acties en het starten van toepassingen uitvoeren, terwijl speciale mediatoetsen en een programmeerbare aluminium volumerol u gemakkelijke controle geven. Bij het aansluiten van de K100 AIR op andere apparaten, bespaart 8 MB opslag aan boord tot 50 profielen om vooraf ingestelde macro’s en lichteffecten altijd bij de hand te hebben.

De K100 AIR is eindeloos aanpasbaar en speelt draadloos tot 20 complexe hardware RGB-verlichtingslagen tegelijk af dankzij Corsair AXON Hyper-Processing Technology. Krachtige Corsair iCUE-software ontgrendelt dynamische draadloze RGB-besturing en stelt u in staat om toetsen opnieuw toe te wijzen, macro’s te programmeren en uw Corsair RGB-configuratie aan te passen vanuit een enkele intuïtieve interface.

Met een prachtige esthetiek, topprestaties en geavanceerde connectiviteit, geeft de K100 AIR je een onmiskenbare competitieve en stilistische voorsprong om je werk en spel naar een hoger niveau te tillen.

Beschikbaarheid
Het Corsair K100 AIR Wireless Mechanical Gaming Keyboard wordt gelanceerd op 4 oktober 2022.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.