CORSAIR lanceert K70 RGB TKL optisch-mechanisch gamingtoetsenbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR heeft vandaag een nieuwe optisch-mechanische versie onthuld van het bekroonde K70 RGB TKL CHAMPION SERIES Gaming Keyboard. Met het veelgeprezen K70 RGB TKL-toernooiklare tenkeyless ontwerp en stijlvolle aluminium constructie, terwijl hypersnelle CORSAIR OPX optisch-mechanische toetsschakelaars aan zijn arsenaal worden toegevoegd, legt de K70 RGB TKL optisch-mechanisch de lat nog hoger voor gaming-toetsenborden van esports-kaliber. De K70 RGB TKL Optical-Mechanical, die eerder werd aangekondigd en gelanceerd in Noord-Amerika, is nu wereldwijd verkrijgbaar.

Een nieuwe toevoeging aan de CHAMPION-SERIE, CORSAIR OPX optisch-mechanische sleutelschakelaars hebben een ongelooflijk korte activeringsafstand van 1,0 mm om invoer snel te registreren. Hun vloeiende lineaire beweging is geschikt voor competitief gamen op hoog niveau, en elke schakelaar is gegarandeerd voor een buitengewone 150 miljoen toetsaanslagen. Deze eersteklas sleutelschakelaars zijn gehuisvest in het iconische K70 aluminium frame dat bekend staat om zijn duurzaamheid en draagbaarheid, dankzij een compact tenkeyless profiel en een afneembare USB Type-C-kabel waardoor het in een handomdraai kan worden meegenomen en op elk systeem kan worden aangesloten. Stevige PBT double-shot keycaps, nauwkeurig gevormd om slijtage en vervaging te weerstaan, houden uw sleutels er als nieuw uit, zelfs na jarenlang gebruik.

Het K70 RGB TKL optisch-mechanisch gamingtoetsenbord belichaamt toetsenbordprestaties op competitieniveau. CORSAIR AXON Hyper-Processing maakt hyper-polling van 8.000 Hz mogelijk, waarbij toetsaanslagen tot 8x sneller worden verzonden dan bij standaard gaming-toetsenborden, zodat uw opdrachten sneller dan ooit tevoren worden geregistreerd en uw pc bereiken. Om te voldoen aan strikte toernooirichtlijnen, vergrendelt de innovatieve toernooischakelaar aan de achterkant van het toetsenbord de achtergrondverlichting onmiddellijk in een statische kleur en schakelt macro’s uit om ervoor te zorgen dat uw toetsenbord klaar is voor de strijd.

Alles wat de K70 RGB TKL een hit maakt bij competitieve gamers, is aanwezig in de nieuwe optisch-mechanische versie, inclusief RGB-achtergrondverlichting per toets die enorm aanpasbaar is via CORSAIR iCUE-software, speciale mediatoetsen met een solide aluminium volumerol en opslag aan boord om te besparen tot 50 profielen voor onderweg. Met CORSAIR OPX-toetsschakelaars die snel en betrouwbaar input naar uw pc verzenden, is het K70 RGB TKL optisch-mechanisch toetsenbord gebouwd voor kampioenen zoals u.

Beschikbaarheid en prijzen
Het CORSAIR K70 RGB TKL CHAMPION SERIES Optisch-Mechanisch gaming-toetsenbord is per direct beschikbaar vanaf 170 euro.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.