Corsair lanceert nieuwe gaming accesoires


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR heeft de introductie aangekondigd van nieuwe gamingaccessoires die een unieke gepersonaliseerde game-ervaring mogelijk maken. De opvallende lancering omvat het K70 MAX Magnetisch-Mechanisch Gaming Toetsenbord, het eerste toetsenbord met aanpasbare CORSAIR MGX magnetisch-mechanische schakelaars. Deze schakelaars bieden ongeëvenaarde configureerbaarheid met individueel instelbare activeringsafstanden en dubbele activering per toetsaanslag, waardoor creatieve in-game mogelijkheden ontstaan. De K70 MAX omvat tevens premium eigenschappen zoals geluiddemping, een aluminium frame met opvallend patroon, en een comfortabele afneembare magnetische palmsteun met geheugenschuim.

Ook wordt de HS80 MAX gelanceerd, een veelzijdige gaming headset met Bluetooth en 2.4 GHz draadloze connectiviteit. De headset biedt superieure audiokwaliteit, een uitzendkwaliteit microfoon, en Dolby Atmos ruimtelijke audio voor een meeslepende game-ervaring. Een intuïtieve SoundID tool past audio aan op persoonlijke gehoorvoorkeuren.

Beide producten zijn per direct beschikbaar via de CORSAIR webwinkel en geautoriseerde verkopers, ondersteund door een tweejarige garantie en wereldwijde klantenservice. De K70 MAX heeft een adviesprijs van US$229,99 en de HS80 MAX is geprijsd op US$179,99.Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over Puck