Corsair lanceert Sabre Pro en RGB Pro gamingmuis


Recent heeft Corsair een tweetal nieuwe computermuizen voor gamers uitgebracht: de Corsair Sabre Pro en de Sabre RGB Pro. Deze muizen beschikken over een gewicht van slechts 74 gram (RGB Pro) en 69 gram (Pro) en zijn daarmee volgens Corsair erg geschikt voor e-sporters. Door de ergonomische vorm is de Sabre vooral geschikt voor wie een klauw- of handpalmgreep heeft.

Door de 8000Hz pollingrate worden volgens Corsair klikken en bewegingen tot 8x sneller verwerkt dan bij standaard gamingmuizen. De Omron-switches staan garant voor een lange werking, met tot 50 miljoen clicks. Met de Corsair iCUE software is de RGB-verlichting van de Sabre RGB Pro in twee verschillende zones te bedienen, om zo de kleuren te personaliseren.

De optische Pixart PWM3392-sensor heeft een nauwkeurigheid van 18.000 DPI, welke met de DPI-knop bij het scrollwiel aan te passen is in vijf verschillende presets. Corsair geeft de Sabre Pro een adviesprijs van €54,99, waar de Sabre RGB Pro €59,99 gaat kosten.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.