Corsair lanceert vernieuwde HXi volledig modulaire voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR heeft vandaag de 2022-modellen van de HX1500i en HX1000i volledig modulaire ultra-lage ruis ATX-voedingen aangekondigd, die onwrikbare 80 PLUS Platinum-gecertificeerde vermogen voor de meest veeleisende en ambitieuze systemen van vandaag. Met behulp van een volledig digitaal platform voor ongeëvenaarde prestaties en geavanceerde functies zoals controle over ventilatorcurves en energie-instellingen geïntegreerd in CORSAIR iCUE-software, is de HXi-serie klaar om uw nieuwe premium pc-build van stroom te voorzien met de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ of AMD Ryzen™-processor en krachtige grafische kaart.

Voortbouwend op de befaamde CORSAIR AXi-serie, bieden de nieuwe voedingen uit de HXi-serie het vermogen, de efficiëntie en de stabiliteit die passen bij de meest energieverslindende componenten van vandaag en morgen. Cybenetics-Platinum gecertificeerd en beoordeeld voor een efficiëntie tot 91%, HXi PSU’s verbruiken minder stroom en creëren minder warmte bij vergelijkbare belastingen, terwijl een krachtige 140 mm ventilator met vloeistofdynamisch lager (FDB) uw PSU koel houdt met een indrukwekkend laag geluidsniveau, geclassificeerd A voor HX1000i en A- voor HX1500i door Cybenetics. Ondersteuning voor 0 RPM PWM-signalen betekent dat de ventilator zelfs bij lage en gemiddelde belasting volledig kan worden uitgeschakeld, voor een vrijwel geruisloze werking. De HX1500i en HX1000i zijn beide gebouwd met 100% industriële, 105°C geclassificeerde Japanse elektrolytische condensatoren, op een volledig digitaal platform met resonerende LLC-topologie en DC-naar-DC-conversie, waardoor uitzonderlijk stabiele en betrouwbare prestaties worden gegarandeerd.

CORSAIR iCUE-software opent een reeks gedetailleerde besturingsopties voor de HXi-serie, zodat u uw stroomvoorziening kunt afstemmen op uw behoeften. Gebruik iCUE om aangepaste ventilatorcurves te maken om te dicteren bij welke temperaturen je wilt dat de ventilator oploopt, controleer je vermogen en efficiëntie in realtime en schakel tussen single- of multi-rail overstroombeveiliging (OCP) on-the-fly.

Ondersteunt de moderne standby-slaapmodus voor extreem snelle wektijden en nog betere efficiëntie bij lage belasting, en verzending met drie meegeleverde EPS12V-connectoren voor volledige compatibiliteit met moderne moederborden met een garantie van tien jaar om uw stroomvoorziening te garanderen gedurende de hele levensduur van uw systeem, levert de HXi-serie de platinakracht die u nodig heeft voor uw volgende high-end pc.

Prijzen en beschikbaarheid
De CORSAIR HX1500i (€320) en HX1000i (€230) volledig modulaire ultra-lage ruis ATX-voedingen zijn per direct beschikbaar.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.