Corsair neemt Drop over


Dit artikel is gebaseerd op een Persbericht van Corsair

CORSAIR heeft aangekondigd dat het bepaalde activa overneemt van Drop, een vooraanstaande ontwikkelaar van randapparatuur, bekend om aanpasbare mechanische toetsenborden en een enthousiaste gemeenschap. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Drop, voorheen bekend als Massdrop, biedt aangepaste “DIY” toetsenborden, designer keycaps en desktop accessoires. Hun huidige collectie van meer dan 120 sets biedt een ongekende personalisatiemogelijkheid voor mechanische toetsenbordgebruikers.

Ze breidden ook uit naar “Battlestation”-producten voor een breder scala aan designer producten. Eerdere samenwerkingen omvatten gelicenseerde The Lord of The Rings- en Marvel Infinity Saga-keycaps, waarbij de Drop-gemeenschap nieuwe kleurenschema’s en concepten koos.

CORSAIR ziet de overname als een kans om het Drop-merk wereldwijd te laten groeien, terwijl ze gespecialiseerde Corsair en Elgato producten aanbieden aan de enthousiaste gemeenschap van Drop.

Drop zal een apart merk binnen CORSAIR blijven, met behoud van bestaande garanties, aankopen en klantenondersteuning.Bronnen: Corsair, Drop

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?