CORSAIR toont nieuwe DOMINATOR TITANIUM DDR5-modules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR heeft de nieuwste toevoeging aan hun geheugenlijn aangekondigd: DOMINATOR TITANIUM DDR5-geheugen. Dit geheugen is gebouwd met supersnelle DDR5 IC’s en heeft gepatenteerde CORSAIR DHX-koeltechnologie, waardoor je kunt genieten van indrukwekkende prestaties bij overklokken. Maar dat is nog niet alles! DOMINATOR TITANIUM ziet er ook nog eens prachtig uit met zijn elegante design.

Of je nu een Intel- of AMD-platform gebruikt, DOMINATOR TITANIUM DDR5-geheugen is geschikt voor beide. In combinatie met Intel XMP 3.0 en de 12e en 13e generatie Core-processoren, of met AMD EXPO en de Ryzen 7000 CPU’s, kun je gemakkelijk overklokken met slechts een paar klikken.

Een opwindende nieuwe functie van DOMINATOR TITANIUM is de vervangbare top bars. Je kunt je geheugen aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en stijl. Als je een minimalistische of klassieke uitstraling wilt, kun je apart verkrijgbare Fin Accessory Kits gebruiken om de RGB-top bars te vervangen door elegante bars met vinnen, die je doen denken aan het originele DOMINATOR-geheugen.

Met maar liefst 11 heldere, individueel adresseerbare RGB LED’s op de verwijderbare top bar, biedt DOMINATOR TITANIUM naadloze verlichting voor je systeem. Als je deze combineert met de krachtige CORSAIR iCUE Murals, kun je geavanceerde systeembrede lichteffecten creëren die passen bij je muziek, games of films.

DOMINATOR TITANIUM wordt gelanceerd met indrukwekkende snelheden tot 8.000MT/s en capaciteiten tot 192GB (4x 48GB). Sommige varianten hebben zelfs CAS-latenties zo laag als 30. Als klap op de vuurpijl zal CORSAIR op de COMPUTEX 2023-beurs een demo geven van DOMINATOR TITANIUM die draait op een ongelooflijke snelheid van 8.266MT/s in hun Grand Hyatt-stand.

Om de lancering van het nieuwste DOMINATOR-geheugen te vieren, brengt CORSAIR een beperkte oplage First-Edition kits uit. Deze kits hebben strakkere timings en hogere frequenties. Er zullen slechts 500 kits beschikbaar zijn, elk met een uniek nummer. Als echte liefhebber moet je er snel bij zijn om een van deze unieke stukjes CORSAIR-geschiedenis te bemachtigen.

Net als alle DDR5-geheugenmodules van CORSAIR, zijn de DOMINATOR TITANIUM-modules met de hand geselecteerd en getest om hoge frequenties te garanderen. Ze zijn gebouwd op hoogwaardige PCB’s voor uitstekende signaalkwaliteit en stabiliteit. De stijlvolle aluminium heatspreader zorgt ervoor dat je geheugen koel blijft en past perfect bij de moderne uitstraling van je systeem. En maak je geen zorgen, er is een beperkte levenslange garantie, dus je kunt op je nieuwe geheugen vertrouwen, zelfs bij toekomstige upgrades.

Je kunt de CORSAIR DOMINATOR TITANIUM DDR5-geheugenkits vanaf juli 2023 verkrijgen.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.