MSI toont nieuwe laptop line-up met RTX 40-GPU’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft recent het laptopevenement MSIology: The Leap to Singularity gehouden. Met de nieuwste NVIDIA GeForce RTX 40-serie GPU’s en tot 13e generatie Intel® Core™ HX-serie processors die nu beschikbaar zijn voor pre-order.

Gloednieuwe Stealth-serie
MSI kondigt de nieuw ontworpen Stealth 16 Studio en Stealth 14 Studio-winnaar aan met de nieuwste 2023 CES-prijs. Deze twee modellen hebben allemaal een opvallend ontwerp in puur wit en sterblauw. Uitgerust met de behuizing van aluminium-magnesiumlegering, weegt de Stealth 16 Studio slechts minder dan 2 kg en is hij dunner dan 2 cm.

Terwijl de Stealth 14 Studio is voorzien van het thermische MSI Vapor Chamber-ontwerp, waardoor het de krachtigste 14-inch gaming-laptop is die indrukwekkend kan gamen en onderweg efficiënt met meerdere taken kan omgaan.

Titan GT-serie/ Raider GE-serie
De bekroonde Titan GT77 HX is gewapend met de krachtigste i9-13980HX-processor en tot GeForce RTX 4090 Laptop GPU samen met de exclusieve MSI OverBoost Ultra-technologie, die tot 250 W totaal vol vermogen duwt of 5,2 GHz-frequentie over 8 P-cores ondersteunt afhankelijk van werkdruk. Bovendien wordt de Titan GT77HX geleverd met ’s werelds eerste 4K/144Hz MiniLED-scherm, het meest hoogwaardige scherm dat je momenteel op een laptop hebt.

De Raider GE-serie wordt geleverd met een gloednieuw chassis, geïnspireerd op een sportwagen met een aerodynamisch ontwerp. De verbeterde matrixlichtbalk zorgt ervoor dat de nieuwe Raider GE er eleganter en beter uit ziet.

Creator Z-serie: de krachtigste Creator-laptop
De nieuwste Creator Z17 HX Studio wordt geleverd met het thermische Vapor Chamber Cooler-ontwerp dat de kracht van 13e generatie Intel HX-serie processors en NVIDIA RTX 40-serie GPU’s maximaliseert. De Creator Z17 HX wordt de krachtigste HX-creatorlaptop op de markt.

De bekroonde MSI Pen 2 maakt gebruik van de nieuwste MPP2.6-technologie, die sneller dan ooit verbinding maakt. Het voelt gewoon alsof je op echt papier schrijft. De MSI Pen 2 kan ook op echt papier worden gebruikt als een traditionele pen zonder over te schakelen op gereedschap.

Geheel nieuwe Prestige-serie
MSI kondigt de geheel nieuwe Prestige 13 Evo aan met een ongelooflijk dun en licht ontwerp van minder dan 1 kg. Verpakt met een batterij die 75 Whr lang meegaat, “Het is de beste metgezel voor een lange dag vergaderen of rondreizen”

Er is ook nog een 16 inch optie. De Prestige 16 Studio wordt geleverd met GeForce RTX 40-serie laptop-GPU’s en NVIDIA Studio is gevalideerd, wat een nog betere productiviteit en opmerkelijke prestaties belooft

De Modern-serie wordt ook opgefrist met nieuwe kleuropties met sterblauw en beigeroze om te voldoen aan het alledaagse modestatement. De nieuwste serie zakelijke en productiviteitslaptops voldoen aan verschillende eisen en helpen u uit te blinken in je dagelijkse werk.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.