Corsair vernieuwd Vengeance RGB-serie met DDR5-modules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Corsair heeft het VENGEANCE RGB DDR5-geheugen aangekondigd, waarmee de VENGEANCE RGB, een topkeuze voor prestatieliefhebbers, is uitgerust met DDR5-technologie. Deze modules zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste gaming-pc’s en werkstations en verkrijgbaar in zwart of wit, en leveren sensationele DDR5-prestaties met een verbluffende RGB-stijl.

VENGEANCE RGB DDR5, aanvankelijk gelanceerd met snelheden tot 6.400MT/s en capaciteiten tot 32GB (2x16GB), met frequenties tot 6.600MT/s en 2x32GB kits die binnenkort beschikbaar zijn, verlicht je systeem met een modern nieuw ontwerp verlicht door briljante RGB, terwijl het de hogere frequenties, grotere capaciteiten en snellere prestaties van DDR5 levert.

VENGEANCE RGB DDR5 beschikt over dynamische, individueel adresseerbare RGB-verlichting met tien zones, ingekapseld in een panoramische lichtbalk die zich om de bovenkant van elke module wikkelt. Het resultaat is een naadloze lichtreeks – goed zichtbaar vanuit een groot aantal hoeken – die uw systeem verlicht met levendige lichteffecten. Krachtige Corsair iCUE-software maakt aanpasbare RGB-verlichtingsregeling mogelijk voor gedetailleerde, gesynchroniseerde verlichting met de rest van uw iCUE-compatibele opstelling – of ontgrendel nog meer onderdompeling met realtime RGB-verlichtingsintegratie bij het spelen van geselecteerde games.

iCUE slaat ook aangepaste Intel® XMP 3.0-profielen op om de prestaties van uw geheugen per app of taak te regelen voor maximale efficiëntie, en om de spanningsregeling aan boord te regelen om nauwkeuriger, stabieler overklokken te bereiken dan eerdere generaties die alleen vertrouwden op BIOS-controle van het moederbord. Met deze softwarefuncties tot uw beschikking, kunt u uw systeem naar ongekende prestatieniveaus brengen op 12e generatie Intel Core™-processors en geselecteerde Z690-moederborden.

Zoals met alle Corsair DDR5-geheugen, zijn de VENGEANCE RGB DDR5-modules gebouwd met alleen handgesorteerde, strak afgeschermde geheugenchips om consistent hoge frequenties te garanderen, bovenop prestatie-PCB’s voor een uitstekende signaalkwaliteit en stabiliteit. Het koelen van deze chips is een stijlvolle, solide aluminium heatspreader die warmte efficiënt wegleidt van uw geheugen, terwijl het de moderne esthetiek van uw systeem aanvult. Een beperkte levenslange garantie geeft u de gemoedsrust dat uw nieuwe geheugen meegaat gedurende de hele levensduur van uw pc en toekomstige upgrades.

Als het gaat om geavanceerde geheugenprestaties en betoverende RGB die daarbij past, verlicht Corsair de weg met VENGEANCE RGB DDR5.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
1 Reactie
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Wimvisser
Wimvisser
13 dagen geleden

Ziet er goed uit allemaal 🙂