Corsair’s nieuwe AIO en Fans beschikbaar


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR heeft zijn langverwachte producten gelanceerd, waaronder een nieuwe generatie koelingscomponenten die het revolutionaire iCUE LINK-ecosysteem introduceren.
Dit ecosysteem maakt gebruik van een enkele kabelstandaard die zowel stroom als data transporteert, waardoor de PC-constructie en kabelbeheer eenvoudiger en toegankelijker worden.

De eerste golf van producten omvat iCUE LINK RGB CPU-koelers, iCUE LINK QX RGB-ventilatoren en de iCUE LINK System Hub. De RGB CPU-koelers bieden uitstekende koelprestaties en visuals, terwijl de QX RGB-ventilatoren krachtige koeling en aanpasbare RGB-verlichting bieden.

De iCUE LINK System Hub verbindt en beheert tot 14 iCUE LINK-apparaten. CORSAIR verwacht dat iCUE LINK de DIY PC-markt zal veranderen door het bouwproces eenvoudiger te maken.

De producten zijn direct verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel en geautoriseerde retailers. Ze worden geleverd met garanties variërend van twee tot vijf jaar.

Voor prijzen en meer informatie kunt u de CORSAIR-website raadplegen.Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?