Corsairs Voyager laptop met AMD-processor en GPU vanaf vandaag verkrijgbaar


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van de CORSAIR VOYAGER a1600 AMD Advantage™ Edition-laptop via de CORSAIR-webwinkel en distributeurs over de hele wereld. De CORSAIR VOYAGER a1600, beginnend bij een adviesprijs van $2.699,99, is voorzien van een ultramoderne AMD-processor en grafische kaart voor mobiele systemen die samenwerken met exclusieve slimme AMD-technologieën, naast CORSAIR- en Elgato-software en -technologieën, om een ​​game- en streamingervaring te creëren zoals geen ander.

De CORSAIR VOYAGER a1600 is uitgerust met de meest geavanceerde componenten van AMD om hoogwaardige prestaties te leveren in een ongelooflijk dunne 19,8 mm vormfactor. Een 8-core, 16-thread AMD Ryzen™ 9 6900HS-processor en AMD Radeon™ RX 6800M mobiele grafische kaart stellen spelers in staat om te gamen op maximale instellingen terwijl ze gameplay vastleggen met hoge framesnelheden, ondersteund door slimme AMD-technologieën zoals AMD Smart Access Memory™ om haal nog meer prestaties uit uw hoogwaardige componenten. CORSAIR VENGEANCE DDR5 SODIMM-geheugen rondt de krachtige hardware van de CORSAIR VOYAGER a1600 af en levert de ongelooflijk hoge frequenties van het DDR5-platform.

De CORSAIR VOYAGER a1600 geeft verbazingwekkend gedetailleerde gameplay weer met verbluffende kleurnauwkeurigheid op een 16” 2560×1600 QHD+ IPS-scherm met een ultrahoge 240Hz verversingssnelheid. Met ondersteuning voor AMD FreeSync Premium-technologie kunnen gamers adembenemende gameplay ervaren zoals het bedoeld was – met indrukwekkend hoge framesnelheden zonder screen tearing.

De CORSAIR VOYAGER a1600 bevat exclusieve technologie voor het maken van content van Elgato en is de droom van een streamer die uitkomt. Met tien gemakkelijk toegankelijke sneltoetsen met S-toets heeft u met één druk op de knop streamingcontrole binnen handbereik, mogelijk gemaakt door Elgato Stream Deck-software. De 1080p30 FHD-webcam van de laptop legt uw gezicht haarscherp vast, terwijl een directionele array met 4 microfoons met onderdrukking van omgevingsgeluid uw stem duidelijk registreert, zelfs wanneer deze concurreert met achtergrondgeluid.

De CORSAIR VOYAGER a1600-laptop is bij de lancering beschikbaar in de Noord-Amerikaanse, Britse, Duitse, Franse en Scandinavische toetsenbordindelingen.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.