Cougar introduceert een gaming stoel die je kan afkoelen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cougar

Cougar introduceert de NxSys Aero, een innovatieve stoel die uitblinkt op het gebied van ergonomie, koeling en stijl. De naam “NxSys” staat voor “Next System” en belichaamt een geavanceerd ontwerpbegrip dat de volgende generatie uitrusting vertegenwoordigt. Het hart van de stoel is de geïntegreerde 200 mm RGB-ventilator, een marktprimeur die koele lucht circuleert en direct naar je rug richt, waardoor je zelfs tijdens intense gaming-sessies nooit zweet.

Maar de NxSys Aero biedt meer dan alleen koeling. Het innovatieve elastomere gaas en de geventileerde rugleuning zorgen voor een dempend effect dat je het gevoel geeft alsof je op lucht zweeft. Voor persoonlijk comfort wordt de stoel geleverd met een lendenkussen van fysiotherapeutische kwaliteit en een magnetisch hoofdkussen dat je kunt aanpassen voor optimale ondersteuning. Een discrete powerbank voorziet de RGB-ventilator van stroom zonder rommelige snoeren, en je kunt de ventilatorsnelheid en verlichting eenvoudig aanpassen met een schakelaar.

De NxSys Aero is een ware revolutie in zitcomfort en gaming-ergonomie. Het biedt de perfecte combinatie van prestaties en stijl, en is verkrijgbaar in EMEA-regio voor €449.Bronnen: Cougar

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?