Cougar kondigt de MX600RGB behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cougar

Cougar, introdcueert de MX600 RGB een behuizing die uitblinkt in koeling en veelzijdigheid. De behuizing is ontworpen om oververhitting te voorkomen en maakt gebruik van omnidirectionele ventilatie, met vierkante perforaties in plaats van ronde om maximale luchtstroom te garanderen. Vijf filters beschermen tegen stof en verlengen de levensduur van de componenten.

De MX600 RGB biedt ruimte voor negen ventilatoren, waardoor maximale koelkracht wordt bereikt. De behuizing ondersteunt ook dubbele waterkoelingopties aan de boven- en voorzijde van 360 mm. Het ontwerp van de voorste ventilatorbeugel maakt eenvoudige installatie mogelijk zonder het voorpaneel te verwijderen. Een volledig afneembare bovenklep biedt ruimte voor systeemcomponenten en maakt de installatie of vervanging zonder problemen mogelijk.

De behuizing biedt ook flexibiliteit in de GPU-oriëntatie, zowel horizontaal als verticaal, met stabiliteit gegarandeerd door een GPU-ondersteuningsbeugel. De MX600 RGB heeft een gestroomlijnde kabelbeheeroplossing en een discrete afdekking voor een opgeruimde uitstraling.

Met een volledige toren capaciteit in een compacte behuizing, kan de MX600 RGB de nieuwste grafische kaarten van 400 mm, E-ATX moederborden en acht uitbreidingssleuven zonder bruggen huisvesten.

De behuizing beschikt over een geïntegreerde universele ventilatorhub voor naadloze coördinatie van PWM-ventilatorsnelheid en RGB-verlichting, en biedt de mogelijkheid om de verlichting te regelen zonder de noodzaak van software.

Kortom, de MX600 RGB is een krachtige en veelzijdige behuizing die zich richt op koeling, uitbreidbaarheid en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor serieuze gamers en pc-enthousiastelingen.Bronnen: Cougar

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?